Rallisprint

Rallisprinttiä ajetaan suljetulla radalla. Joko metsätiellä, moottoriradalla tai esim. taajamaan rakennetulla asfalttiradalla. Kilpailussa ajetaan yleensä kaksi kierrosta ,joista paras otetaan huomioon lopputuloksissa. Kuten rallissa kuljettajat ja autot jaetaan eri luokkiin sääntöjen ja teknisten määräysten perusteella.

Nuorten luokassa rallisprintin ajamisen voi aloittaa 16-vuotiaana. Sprintissä on myös a- ja b-juniorit, yleinen ja seniorit (+50)

Rallisprint on hektinen laji kuljettajien on pystyttävä parhaimpaan suoritukseensa heti maaliviivalta lähtiessä virheisiin ei ole varaa koska silloin on armottomasti hävinnyt kilpailun. Laji on yleisö ystävällinen tapahtuuhan kaikki pienellä alueella ja kilpailun kulkua on helppo seurata.

Jyväskylän Urheiluautoilijat järjestää , joka kesä Jyväskylän Asfalttisprintin Jyväskylän Seppälänkankaan teollisuusalueella. Jyväskylän Asfalttisprint ajetaan vuonna 2006 kymmennen kerran.

Toimitsija porukkamme touhuaa myös sprinteissä ympäri Keski-Suomea ja joskus myös Länsisuomenläänin rajojen ulkopuolella.Lähde mukaan!

Seurassamme on useita menestyneitä sprintkuljettajia!

webStage