Toimitsijat

Toimitsijat mahdollistavat kilpailijoille autourheilun harrastamisen. Ilman tätä vapaaehtoista ja toimeliasta porukkaa ei olisi kilpailuja. Olet tervetullut kanssamme tekemään autourheilua. Lähde JyvUA:n toimitsijaporukkaan mukaan, neuvomme ja opastamme sinua eri tehtäviin.

Toimitsijana voit olla ilman lisenssiäkin, mutta äkkiä kun touhusta innostuu käy mielessä; jospas lisenssi. Kun olet seuran jäsen ja olet tehnyt jonkin aikaa toimitsijatehtäviä ja innostunut etenemään toimitsijaurallasi, hakee seura AKK:lta sinulle lisenssin. Lisenssi luokkasi nousee sitä mukaa kun kokemusta tehtävistä karttuu ja olet käynyt tarvittavat koulutukset. Ensin haetaan peruslisenssi, jonka jälkeen kokemuksen ja päätoimitsijakoulutuksen myötä voidaan hakea päätoimitsijalisenssiä. Nuorisolisenssi on tarkoitettu toiminnassa mukana oleville 12-15 vuotiaille ja sen saat heti liityttyäsi seuran jäseneksi.

Jaksopäällikkö, EK-päällikkö, järjestyksenvalvoja, turvapäällikkö, lipunmyyjä, ratatuomari, kilpailunjohtaja, ratamestari...Kaikkiin näihin ja moniin muihin tehtäviin sinulla on mahdollisuus päästä osaamisesi ja koulutuksesi karttuessa.

Lisenssiluokat ja säännöt löydät Autourheilun sääntökirjasta

Seuran omia kilpailuja ovat Jyväskylän Rallisprint ja Jyväskylän Talviralli. Lisäksi toimitsijamme ovat mukana muissa Keski-Suomen autourheilutapahtumissa ja kauempanakin.

Ja eiväthän toimitsijahommat pelkkää kilpailuntekoa ole. Vietämme myös saunailtoja ja muita virkistystapahtumia!

Ajankohtaista osiosta löydät tietoa kilpailuista joihin seuraavaksi olemme menossa hommiin. Lähde rohkeasti mukaan! Seuran Toimisto on avoinna hallituksen kokousiltoina, aina kunkin kuukauden (paitsi heinäkuu) ensimmäisenä tiistaina klo 17-18. Tervetuloa kahville ja juttusille!

Lisätietoja:

Tiedottaja Sirpa Kolula tiedotus@jyvua.fi

Puheenjohtaja Harri Mäkinen puheenjohtaja@jyvua.fi

sekä hallitus jäsenet.

Ilmoittaudu mukaan!

webStage